Еко-вікенд «hack4energy Lutsk»

Еко-вікенд «hack4energy Lutsk» - марафон для активних лучан, зацікавлених у розвитку та поширенні проектів, програм та продуктів, які дозволять економити ресурси. Захід відбувається 19-20-21 червня 2015 року в рамках всеукраїнського марафону Hack4energy, спрямованого на створення рішень, які дозволять спільними зусиллями стабілізувати енергосистему України.

У Луцьку ж відбудеться триденний табір для зацікавлених в енергоефективності свого дому\села\міста\країни, під час якого команда активних учасників сформує, покращить та презентує свої еко- та енергоідеї.

Відібрана команда активістів поїде на спеціальну еко-локацію на три дні: 19-20-21 червня. Протягом трьох днів ці люди згенерують, сформують та презентують власну енергоконцепцію та ідею.

Отож оголошуємо про набір луцької екокоманди!  Ми запрошуємо до участі в Hack4energy програмістів, дизайнерів, розробників соціальних ігор та мобільних додатків, спеціалістів з гейміфікації та поведінкової економіки, енергетики та технологій, психологів та соціологів, рекламістів та SMM-менеджерів, аніматорів та відео-продюсерів, журналістів та копірайтерів – всіх, хто можуть і хочуть стати агентами поведінкових змін в енергетиці.

У команду потрібні:

Дизайнер

Журналіст/копірайтер

Інженер

Програміст

Спеціаліст з поведінкової економіки

Аніматори / відеопродюсери

Розробник мобільних додатків / соціальних ігор

Генератор ідей

Інше

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ

У результаті триденного еко-вікенду команда повинна розробити мінімальний продукт (сайт, додаток, плакат, соціальна модель/гра/соціальний проект тощо), спрямований на покращення, підвищення соціальної відповідальності людей.

Хакатон (англ. hackathon, від hack (див. хакер) і marathon — марафон) — форум розробників, під час якого фахівці з різних областей розробки програмного забезпечення (програмісти, дизайнери, менеджери) спільно працюють над вирішенням якоїcь проблеми. Сьогодні хакатони вже не відносяться до хакерства, це просто марафони програмування. Зазвичай хакатони тривають від одного дня до тижня.

Hack4energy створює технологічні та поведінкові рішення, які дадуть сотням тисяч українців можливість не платити за енергію окупанту, зекономити, боротися з відключеннями, спільними зусиллями стабілізувати енергосистему. Мільйони крапель в енергетичному океані можуть або зруйнувати енергосистему, або оздоровити її. Ми пропонуємо отримувати енергію зі зміни поведінки, з ввімкненої уваги, з простих звичок, які економлять гігавати електроенергії. І поки держава не помічає можливості на стороні споживача - час зайнятися цим волонтерам.