"IT is True": лекцію у школі № 15 перенесено через карантин

У зв'язку із карантином у Луцьку довелося перенести захід, запланований у рамках проекту "IT is True".

Про це повідомляє виконавча дирекція Луцького ІТ-кластера.

IT is True - це соціально орієнтований проект, який Луцький ІТ-кластер втілює спільно з відомими волинськими журналістами. Він передбачає цикл лекцій для школярів та студентів на тему "Обережно, фейк! Як відрізнити недостовірну інформацію у ЗМІ та соцмережах".

Зокрема на 11 лютого був запланований захід у школі № 15 Луцька. Однак у зв'язку із карантином, який нині триває у луцьких школах, лекцію перенесено на 21 лютого. Початок заходу - о 10:00. Лекцію прочитає журналістка Ірина Баран.

Для довідки:

Луцький ІТ-кластер об’єднує компанії, організації, структури та спеціалістів сфери інформаційних технологій у Луцьку, які інтеграційно взаємодіють між собою. Основна місія ІТ-кластера - освітні та навчальні програми для студентів та учнів, популяризація галузі ІТ.

 

У рамках проекту IT is True лекторами виступають журналісти: Іван Савич (головний редактор ІА "Волинські Новини"), Мая Голуб (регіональний представник Інституту масової інформації), Юрій Ричук (головний редактор інтернет-видання "Перший"), Андрій Лучик (головний редактор ІА "Конкурент"), Валентина Куць (головний редактор ЦЖР "Сила правди"), Іванна Рудишин (головний редактор ІА "ВолиньPost"), Сашко Бугаєнко (журналіст 12 каналу), Антон Бугайчук (журналіст ЦЖР "Сила правди"), Мар'яна Метельська (головний редактор інтернет-видання "Волинь Online"), Ірина Баран (журналістка).