ІТ-спеціалісти навчатимуть студентів у найбільших вишах Волині

Луцький ІТ-кластер (LITaC) анонсує початок нового освітнього проекту – EDUUP. У його рамках ІТ-спеціалісти залучатимуться до викладання у найбільших вишах Волині – Луцькому національному технічному університеті та Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки.

Про це повідомляє виконавча дирекція LITaC.

Одне із завдань ІТ-кластера - допомога луцьким університетам максимально наблизити навчальні програми до вимог сучасного ІТ-ринку. Проект EDUUP спрямований на актуалізацію навчальних програм у вишах та має на меті забезпечити кількісне та якісне зростання рівня підготовки випускників ІТ спеціальностей. 

На нинішньому етапі планується протягом лютого-травня залучати фахівців ІТ-компаній для читання лекцій для студентів волинських вишів на тематику щодо трендів та технологій на ІТ-ринку.

У рамках підписаних меморандумів про співпрацю між LITaC і університетами проект EDUUP розпочнеться 19 лютого 2020 року.

Дебютну лекцію на тему «Як стати програмістом: що потрібно знати та вміти» для студентів СНУ прочитає представник компанії InternetDevels.

Захід відбудеться 19 лютого о 15:00 в аудиторії С11лабораторного корпусу СНУ (вул..Потапова, 9).

Детальніше із запланованими заходами можна ознайомитися у календарі.