Луцьких студентів вчили використовувати інструменти Google у галузі кібербезпеки

 

На факультеті історії, політології та національної безпеки Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки відбулася ще одна лекція у рамках проекту “Інформаційна безпека”.

Про це повідомляє виконавча дирекція Луцького ІТ-кластеру (LITaC).

Проект “Інформаційна безпека” передбачає цикл лекцій від айтішників для студентів спеціальностей “Кібербезпека” та “Державна безпека”. Зокрема співзасновник LITaC, керівник компанії ideil. Вадим Махомед розповів студентам, як правильно використовувати інструменти Google.

Нагадаємо, першу лекцію щодо шкідливого програмного забезпечення, заходів безпеки прочитав керівник InternetDevels Віктор Левандовський. 

Окрім того, у рамках проекту IT is True від Луцького ІТ-кластеру головний редактор інтернет-видання «Волинь Online» Мар’яна Метельська прочитала для студентів факультету історії, політології та національної безпеки СНУ лекцію на тему «Обережно, фейк! Як відрізнити недостовірну інформацію у ЗМІ та соцмережах».

 

Для довідки:

Луцький ІТ-кластер об’єднує компанії, організації, структури та спеціалістів сфери інформаційних технологій у Луцьку, які інтеграційно взаємодіють між собою. Основна місія ІТ-кластера - освітні та навчальні програми для студентів та учнів, популяризація галузі ІТ.

Детальніше про заплановані заходи LITaC - у календарі.