Програма Луцького ІТ-кластеру EDUUP дебютувала у ще одному університеті

Фахівці ІТ-компаній, які є учасниками Луцького ІТ-кластеру (LITaC), розпочали проводити навчальні заходи для студентів ІТ-спеціальностей у Луцькому національному технічному університеті.

Про це повідомляє виконавча дирекція LITaC.

Нагадаємо, засновник Луцького ІТ-кластеру, керівник компанії InternetDevels Віктор Левандовський та ректор ЛНТУ Петро Савчук підписали меморандум про співпрацю. У рамках цього документу LITaC відновив у виші програму EDUUP.

EDUUP спрямований на актуалізацію навчальних програм у вишах та має на меті забезпечити кількісне та якісне зростання рівня підготовки випускників ІТ спеціальностей.

На нинішньому етапі планується протягом лютого-травня залучати фахівців ІТ-компаній для читання лекцій для студентів волинських вишів на тематику щодо трендів та технологій на ІТ-ринку.

Зокрема представник компанії InternetDevels Іван Тібеж на факультеті комп'ютерних наук та інформаційних технологій ЛНТУ прочитав лекцію на тему: “Як стати програмістом: що потрібно знати і вміти”. А вже 12 березня представники ІТ-компанії ideil. Навчатимуть студентів розробки веб-сайтів, ПЗ та додатків “під ключ”. 

Детальніше із запланованими заходами можна ознайомитися у календарі.

Для довідки: 

Луцький ІТ-кластер об’єднує компанії, організації, структури та спеціалістів сфери інформаційних технологій у Луцьку, які інтеграційно взаємодіють між собою. Основна місія ІТ-кластеру - освітні та навчальні програми для студентів та учнів, популяризація галузі ІТ.

Фото інформаційного відділу ЛНТУ