У Луцьку відкривається перша школа веб-програмування

У Луцьку з’явилась ще одна можливість здобути ІТ-професію — школа веб-програмування “OxIT”. Засновником школи є програміст з 4,5 роками досвіду, педагогічною освітою,  Team Lead команди з 10 програмістів, учасник Луцького ІТ-кластеру — Іван Тібеж (https://www.facebook.com/tibezh).

 

Програма навчання школи “OxIT” складена з врахуванням досвіду роботи з реальними проектами та сучасними тенденціями веб-програмування. Навчання відбуватиметься за системою “Каскад” — порядок вивчення нових тем буде не почерговим, а паралельним, від простого до складного, що якнайкраще сприятиме основній меті навчання — випуску ІТ-спеціаліста, який впевнено самостійно створюватиме нескладні сайти.

 

Курс триватиме 1,5 місяці, включатиме 12 занять у класі (заняття відбуватимуться двічі на тиждень) та цікаві практичні завдання. Групи навчання включатимуть лише до 11 студентів, що дозволить викладачу індивідуально підходити до кожного з них. Важливою особливістю також є те, що для проходження курсів непотрібно мати досвід чи попереднє навчання в ІТ-сфері. Відсутні обмеження і щодо віку, проте наймолодшими учасниками курсів зможуть стати лише учні 10-11 класів.

 

Ознайомитись із програмою навчання можна за посиланням: http://oxit.com.ua/courses/web-programming-basic, де також можна залишити заявку на проходження курсів. Вартість навчання для першого потоку студентів — 1500 грн.

 

Партнером курсів є компанія InternetDevels (http://internetdevels.com/).

 

Долучайтесь до офіційних спільнот школи веб-програмування:

https://www.facebook.com/oxitschool

http://vk.com/oxitschool