"Університет міста" їде у Житомир

28 та 29 серпня у Житомирі під час фестивалю стріт-арту ТБДЩ! відбудеться “Університет міста” - відкритий майданчик для покращення міського простору. 

Луцький проект “Університет міста” їде до Житомира поділитися зразками ініціатив для міського простору та запрошує суспільно свідомих житомирян долучитися до дискусійного майданчику “Університет міста”.

**
28 та 29 серпня у Житомирі під час фестивалю стріт-арту ТБДЩ! відбудеться “Університет міста”, який везуть у Житомир Луцький ІТ-кластер та управління міжнародного співробітництва і проектної діяльності Луцької міської ради. 

Під час УМ спікери з Луцька розкажуть про втілені вже міські ініціативи, про те, як вивчати місто та як його змінювати тощо. 

Житомирських активістів запрошують стати спікерами “Університету Міста”, що відбудеться 28 та 29 серпня в рамках графіті фестивалю ТБДЩ! 

**

Ми запрошуємо вас поділитися своїми проектами та дослідженнями свого міста: фото, відео, дослідження поведінкових чи інших тенденцій Житомира. А також представити уже втілені проекти у своєму місті. 

Всі лекції потрібно узгодити з координатором, написавши на електронну пошту: ivanna.martyniv(@)gmail.com до 20 серпня.