“Відкрите суспільство”: LITaC провів новий тренінг для луцьких журналістів

 

Фахівці компанії InternetDevels, яка є співзасновником Луцького ІТ-кластер, провели новий навчальний тренінг “Ефективне просування ЗМІ в Instagram” для працівників ЗМІ.

Це вже третій захід у рамках проекту “Відкрите суспільство”, який відбувся в івент-румі ІТЕА.

SMM-менеджер компанії InternetDevels Марія Бурлак розповіла журналістам про переваги наявності бізнес-акаунта в Instagram, про правильне налаштування та оформлення профілю. 

Також працівників ЗМІ вчили формувати контент-страгегію, аналізувати конкурентів. Особливу увагу приділили питанням стратегії трафіку та які інструменти інструменти просування варто використовувати, а які — ні.

Для довідки:

 

Луцький ІТ-кластер об’єднує компанії, організації, структури та спеціалістів сфери інформаційних технологій у Луцьку, які інтеграційно взаємодіють між собою. Основна місія ІТ-кластера - освітні та навчальні програми для студентів та учнів, популяризація галузі ІТ.

 

"Відкрите суспільство" - це проект Луцького ІТ-кластера, який передбачає цикл навчальних заходів для журналістів.

 

ІТЕА - освітній партнер Луцького ІТ-кластера. Це всеукраїнський освітній проект комплексної підготовки та розвитку спеціалістів IT-індустрії, які здатні вивести Україну у світові лідери.