Як створити вебсайти, ПЗ і додатки під ключ: лекція від LITaC

Фахівці компанії ideil. у рамках проєкту EDUUP прочитали лекцію у Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки.

Про це повідомляє виконавча дирекція Луцького ІТ-кластеру (LITaC).

Проєкт EDUUP спрямований на актуалізацію навчальних програм у вишах та має на меті забезпечити кількісне та якісне зростання рівня підготовки випускників ІТ-спеціальностей.

На нинішньому етапі планується протягом лютого-травня залучати фахівців ІТ-компаній для читання лекцій для студентів волинських вишів на тематику щодо трендів та технологій на ІТ-ринку.

Зокрема фахівці ІТ-компанії ideil. Вадим Махомед та Богдан Борсук розповіли студентам ІТ-спеціальностей СНУ, як створити вебсайти, програмне забезпечення та додатки “під ключ”. Зокрема наголосили на технологіях та інструментах, які при цьому використовує компанія.

Детальніше із запланованими заходами можна ознайомитися у календарі.

 Для довідки: 

Луцький ІТ-кластер об’єднує компанії, організації, структури та спеціалістів сфери інформаційних технологій у Луцьку, які інтеграційно взаємодіють між собою. Основна місія ІТ-кластера - освітні та навчальні програми для студентів та учнів, популяризація галузі ІТ.